Things to do με το παιδί , Παιδί

11 ξεχωριστοί, kids friendly χώροι στο νησί, για να διασκεδάσουν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι

Χώροι για να περνάνε εξίσου καλά μικροί και μεγάλοι

Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου 2024

Ατελείωτα παιχνίδια, escape rooms, paintballs, τεράστια πολύχρωμα φουσκωτά, εκπαιδευτικά παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση, τραγούδι, χορός και φυσικά, φαντασμαγορικά πάρτι. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, αγαπημένους παιδότοπους στην Κύπρο που φροντίζουν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τη διασκέδαση, τη γνώση και την κοινωνικοποίηση του παιδιού σας, όσο εσείς απολαμβάνετε με την ησυχία σας τον καφέ ή το ρόφημά σας. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις, φροντίζουν ακόμα και για τη δική σας διασκέδαση!

PHOTO 2.jpg

Adventure Rooms Cyprus
Το Adventure Rooms βρίσκεται στην καρδιά του παλιού Στροβόλου, σ' ένα κτίριο εκατόν ετών που συνδυάζει τη γοητεία του παλιού μαζί με τον μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για franchise που ανήκει σε μία από τις πρώτες και μεγαλύτερες αλυσίδες δωματίων απόδρασης παγκοσμίως. Είναι ιδανικό τόσο για οικογένειες όσο και για φίλους που ψάχνουν δραστηριότητες που να προσφέρουν μυστήριο, δράση και διασκέδαση.
Με την είσοδό σας στο χώρο λαμβάνετε ένα όμορφο συναίσθημα της αισθητικής του χώρου και του φιλικού περιβάλλοντος. Σκοπός εξάλλου των ανθρώπουν του είναι όλοι οι παίκτες του να φεύγουν με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη και έναν άκρατο ενθουσιασμό.
Το Adventure Rooms λοιπόν είναι κάτι περισσότερο από απλά δωμάτια απόδρασης, τo Adventure Rooms εξελίσσεται σε ένα μοναδικό μέρος ιδανικό για εκδηλώσεις κάθε είδους, από ιδιωτικά παιδικά πάρτυ και πάρτυ για ενήλικες αλλά και γενικότερα ιδιωτικά πάρτυ (bachelor/hens), όπως και εταιρικά πάρτυ.

ADVERTURE ROOMS.jpg

Γιατί διαφέρει:
- Κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει από τα κλασικά ESCAPE ROOMS είναι ο τρόπος διεξαγωγής των παιχνιδιών όπου μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ατόμων ταυτόχρονα. Ομάδες μπορούν να μονομαχήσουν στα παιχνίδια ταυτόχρονα δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες.
-Παιδικά πάρτυ: Προσαρμοσμένα ESCAPE ROOM Games για τα παιδιά γεμάτα χαρά ενισχύοντας το μυαλό και την ομαδικότητα.
- Τeam building events: Περιπέτειες στα παιχνίδια, μουσική, φαγητό, ποτό, χαλάρωση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
-Διαθέτει έναν εξαιρετικό εσωτερικό-εξωτερικό στεγασμένο χώρο που εκτείνεται περίπου 70 τετραγωνικά μέτρα, που συμπληρώνεται από έναν γοητευτικό μικρό κήπο διακοσμημένο με πλούσια φυτά και άνετα καθίσματα. Αυτή η διάταξη όχι μόνο ενισχύει την αισθητική εμφάνιση του χώρου, αλλά τον καθιστά επίσης προσαρμόσιμο τόσο για οικείες συγκεντρώσεις όσο και για μεγαλύτερες εορταστικές εκδηλώσεις.
- Ο συνδιασμός της διασκέδασης και περιπέτειας των παιχνιδιών μαζί με τη λειτουργικότητα του χώρου είναι κάτι ξεχωριστό ανά το παγκόσμιο.
- Καινούργιες προκλήσεις έρχονται σύντομα, με περιπέτειες που θα σας εντυπωσιάσουν. Το Adventure Rooms συνεχίζει να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί στο τομέα του.

Είτε σχεδιάζετε ένα αξέχαστο πάρτι γενεθλίων, μία εντυπωσιακή εταιρική εκδήλωση ή μια μέρα γεμάτη διασκέδαση με την οικογένεια και φίλους, αυτός ο χώρος φιλοξενεί όλες τις περιστάσεις.

Ελάτε να ανακαλύψετε την περιπέτεια και να ζήσετε κάτι διαφορετικό. Σας περιμένουμε στα Adventure Rooms Κύπρου!

ΙNFO: Αγίου Γεωργίου 9, Στρόβολος, 2058 Λευκωσία.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Παρ 16:30-22:30 & Σ-Κ 11:00-22.30.
Τηλέφωνα: 22318111 & 99199908
Website: www.adventurerooms.com.cy
Instagram: adventureroomscy
Facebook: Adventure Rooms Cyprus

NZ8_0401-HDR---.jpg

ARC – Alternative Recreational Center
Αρένες Τραμπολίνων για μικρούς και μεγάλους, Αρένα Virtual Reality Gaming, αίθουσα για τα πιο epic Disco Parties και εστιατόριο / sports bar με επιλογές που θα ικανοποιήσουν όλους.

Το ARC έχει φέρει την επανάσταση στον τομέα της ψυχαγωγίας, παντρεύοντας το συναρπαστικό παιχνίδι του τραμπολίνο με την ποιοτική εστίαση.

Στο ARC μπορούμε να παίξουμε όλοι! Μικροί και μεγάλοι, μαζί! Η χαρά του να αναπηδά κάποιος σε τραμπολίνο είναι πάντα απερίγραπτη και διαχρονική. Φανταστείτε τώρα μια τεράστια αρένα όπου θα βρείτε αρένα dodgeball με τραμπολίνο, τραμπολίνο με μπασκέτα, ολυμπιακής κλάσης τραμπολίνο, μπάρα μάχης, διαδραστικό τοίχο, airbag για πτώσεις μετά από extreme σάλτα από διαγώνιο τραμπολίνο, γραμμή ισορροπίας, αναρριχητικό τοίχο και άλλα. Αν είστε 7ετών και άνω επιβάλλεται να ζήσετε την εμπειρία αυτή. Παρασκευές και σαββατοκύριακα σβήνουν τα φώτα και ανάβουν τα φωτορυθμικά και ανεβαίνει η διάθεση σε ρυθμούς disco!

arc.png

Αν η αρένα των τραμπολίνων δεν σας είναι αρκετή, στο ARC θα βρείτε την απόλυτη Free Roaming Virtual Reality Gaming arena όπου μπορείτε να παίξετε και να ζήσετε εμπειρίες στον συναρπαστικό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας με παιδικά παιχνίδια για ηλικίες 8 ετών και άνω ή αν είστε φτιαγμένοι από πιο σκληρό μέταλλο, κυνηγήστε ζόμπι σε στοιχειωμένα κάστρα ή αν προτιμάτε μπείτε στην εικονική αρένα του laser tag για αγώνες μάχης με αντίπαλο τους φίλους σας…

Θέλετε περισσότερα; Στο ARC θα βρείτε την πιο άρτια εξοπλισμένη αίθουσα για τα πιο απίστευτα disco party. Εξελιγμένα ηχοσυστήματα, φωτορυθμικά, μηχανές καπνού και ό,τι χρειάζεται για τη διοργάνωση των πιο epic disco parties!

Φυσικά, οι μικροί μας φίλοι δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν από τα πιο πάνω αφού τα παιδάκια από ηλικίες ενός έως και έξι ετών, μπορούν να παίξουν ανέμελα στην ειδικά σχεδιασμένη και αποκλειστικά για αυτά, αρένα τραμπολίνων, όπου μπορούν να κάνουν παρκούρ, να παίξουν στα ειδικά για την ηλικία αυτή τραμπολίνα, να κάνουν τσουλήθρα ενώ οι γονείς μπορούν, ακριβώς δίπλα τους, να απολαύσουν τον καφέ και το γεύμα τους!

Τα παιδικά γενέθλια και οι οικογενειακές εξορμήσεις έχουν βρει τον απόλυτο προορισμό!

ΙNFO: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 81, Παλαιομέτοχο 2682, επ. Λευκωσίας.
Τηλέφωνα: 70001199 & 99559948.
Website: www.arc.com.cy
Email: fun@arc.com.cy
Facebook: ARC
Ιnstagram: arcnicosia
TikTok: arcnicosia

brainnnn (2)_page-0001.jpg

Brain Game Nicosia (Escape Rooms)
Το Brain Game Escape Room βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, ένας προορισμός που συνδυάζει διασκέδαση και πρόκληση για τους λάτρεις των απόδρασεων. Με 4 διαδραστικά δωμάτια απόδρασης, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να εμπλακούν σε σενάρια μυστηρίου και να εξιχνιάσουν γρίφους με στόχο την επίλυση του μυστηρίου και την απόδραση από το δωμάτιο.

Κάθε δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει 2 έως 6 άτομα και η διάρκεια του παιχνιδιού είναι 60 λεπτά. Η εμπειρία απευθύνεται σε άτομα άνω των 12 ετών, καθώς και σε ενήλικες οποιασδήποτε ηλικίας. Τα δωμάτια του Brain Game Escape Room περιλαμβάνουν τα Museum, Stalker, Last Call και το νεότερο House of Secrets, το οποίο έχει ήδη κερδίσει εξαιρετική απήχηση από τους επισκέπτες του. Κάθε δωμάτιο προσφέρει μοναδικές προκλήσεις και εκπλήξεις, συνδυάζοντας διάφορους γρίφους με αυτοματισμούς που εντυπωσιάζουν τους παίκτες.

Επομένως, αν αναζητάτε μια συναρπαστική εμπειρία που θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας στη λύση γριφολογικών προβλημάτων και τη συνεργασία ομάδας, το Brain Game Escape Room είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς και την παρέα σας.

brainnnn (1)_page-0001.jpg

Περισσότερες πληροφορίες για το χώρο μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα μας, όπου υπάρχει και online σύστημα κρατήσεων www.braingame.com.cy

ΙNFO: Θεμιστοκλή Δέρβη 41, Λευκωσία.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Παρ 16:30-22:30 & Σ-Κ 12:00-23:00. 
Τηλέφωνα: 22 666660
Email : info@braingame.com.cy
Website: www.braingame.com.cy
Instagram: braingame.com.cy
Facebook: Brain Game Nicosia

thumbnail_20240419_125447.jpg

Camel Park
Αποδράστε στη φύση στο Πάρκο των Καμήλων στον Μαζωτό, τον απόλυτο προορισμό για οικογένειες. Βυθιστείτε σε ένα αξέχαστο ταξίδι μέσα σε μια υπέροχη φυσική ομορφιά που κόβει την ανάσα.

Ανακαλύψτε έναν μαγευτικό κόσμο που κατοικείται από μια σαγηνευτική ποικιλία ζώων, από τις χαριτωμένες καμήλες μέχρι τα γοητευτικά αλπακά, τα πόνυ, τα ελάφια, τις στρουθοκαμήλους, τους λεμούριους και τα παγώνια.

Απολαύστε χαλάρωση στην πισίνα και διασκεδάστε στο μπαρ ανάμεσα σε μαγευτικά αξιοθέατα και συναρπαστικά παιχνίδια όπως συγκρουόμενα αυτοκίνητα, τραμπολίνα, φουσκωτό κάστρο και ένα μαγευτικό δωμάτιο με καθρέφτες. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τις βόλτες με το τρένο και να εξερευνήσουν ένα μικρό μουσείο για ένα ταξίδι στον χρόνο.

380.jpg

Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις με τις φιλικές του καμήλες που κατοικούν στον χώρο του, οι οποίες περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξή σου για να απολαύσουν νόστιμα χαρούπια. Θα γίνουν οι πιο στενοί σου σύντροφοι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σου.

Χάρισε στους γευστικούς σου κάλυκες μια γαστρονομική περιπέτεια στο εστιατόριο, που προσφέρει μια δελεαστική ποικιλία πιάτων για να ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο.

Είτε επιθυμείς περιπέτεια, είτε χαλάρωση, είτε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου, το Πάρκο των Καμήλων υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία που θα σε μαγέψει.

ΙNFO: Δρόμος Κιτίου-Μαζωτός, επ. Λάρνακας.
Τηλέφωνο: 24 991243
Website: https://camel-park.com/
Email: info@camel-park.com
Facebook: Camel Park Cyprus
Ιnstagram: camelparkmazotos

image00012.jpeg

Cyprus Paintball
Πάρτι γενεθλίων, έξοδος με φίλους, εταιρικές εκδηλώσεις; Το CyprusPaintball, με αρένες σε Λευκωσία και Λεμεσό πρωτοπορεί στον χώρο της χρωματοσφαίρισης από το 1996! Σύγχρονος εξοπλισμός, μεγάλα πεδία δράσης, θέσεις μάχης και πολλή χρώμα.

Το paintball ή αλλιώς χρωματοσφαίριση, είναι ένα μαχητικό παιχνίδι αναψυχής με όπλα που ονομάζονται μαρκαδόροι. Απόλυτα βέβαιο είναι ότι θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη ενώ ταυτόχρονα με βάση διεθνείς στατιστικές το άθλημα του paintball θεωρείται ως ένα από τα πιο ασφαλή αθλήματα στον κόσμο!

image00009.jpeg

Παίξετε το συναρπαστικό παιχνίδι της χρωματοσφαίρισης στις μεγαλύτερες αρένες στην Κύπρο, ξεκινώντας με το Kids Paintball για παιδιά 10 ετών και άνω και με το κανονικό Paintball για όλους, από ηλικίες 14 ετών και άνω!

Χωριστείτε σε δύο ομάδες, τουλάχιστον των πέντε ατόμων (όσο περισσότεροι τόσο περισσότερη δράση) και μπείτε στο πεδίο μάχης με σκοπό την απόλυτη επικράτηση! Κρυφτείτε σε σπιτάκια, σε αυτοκίνητα και λεωφορεία, στο δάσος, σε κοντέινερ και πολλά άλλα, και ετοιμάστε την επίθεσή σας! Η ομαδικότητα είναι σημαντική, η συνεργασία κρίσιμη. Ετοιμάστε τη στρατηγική σας για να πετύχετε στις διάφορες αποστολές που θα σας ανατεθούν, όπως κατάληψη αμυντικών θέσεων, αρπαγή της αντίπαλης σημαίας, εξόντωση του VIP, η απόλυτη εξόντωση της αντίπαλης ομάδας και άλλα πολλά!

Get Mean – Get Extreme

ΙNFO:
Πληροφορίες στο 7777 7204 ή στο www.paintballcyprus.com

IMG_20211113_153526.jpg

Lasertron Η καλύτερη διασκέδαση με λέιζερ ταγκ για όλες τις ηλικίες!
Ψάχνετε για μια διασκεδαστική δραστηριότητα γεμάτη δράση που να είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες; Το Lasertron στη Λευκωσία είναι το τέλειο μέρος για εσάς! Το λέιζερ ταγκ είναι το απόλυτο παιχνίδι δράσης για μικρούς και μεγάλους που συνδυάζει την τεχνολογία με την ομαδική εργασία και τη σωματική δραστηριότητα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για γενέθλια, πάρτι εταιρειών, οικογενειακές εκδρομές και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

20220823_202147.jpg


Γιατί να επιλέξετε το Lasertron;
Διασκέδαση για όλους
: Το λέιζερ ταγκ είναι ένα παιχνίδι που μπορούν να απολαύσουν άνθρωποι όλων των ηλικιών με μάχες γεμάτες αδρεναλίνη και περιπέτεια για μία μοναδική εμπειρία. Ένας «διαστημικός» λαβύρινθος σε μία αρένα γεμάτη με οπτικοακουστικά εφέ, που κάνουν το παιχνίδι συναρπαστικότερο σε περιμένει στην αρένα του Lasertron. Είτε είστε έμπειρος παίκτης είτε είστε αρχάριος, το Lasertron διαθέτει μια φιλική προς τον χρήστη εγκατάσταση και εξοπλισμό που κάνει το παιχνίδι εύκολο και διασκεδαστικό για όλους.

Άνετο και ασφαλές: Ξεχάστε τα χτυπήματα με τις μπίλιες του paintball! Το λέιζερ ταγκ χρησιμοποιεί ακίνδυνη τεχνολογία υπερύθρων, καθιστώντας το μια ασφαλή επιλογή για όλες τις ηλικίες.

Ποικιλία παιχνιδιών: Το Lasertron Cy προσφέρει μια ποικιλία σεναρίων παιχνιδιού για να διατηρήσετε τα πράγματα συναρπαστικά. Επιλέξτε από αποστολές συνεργασίας ομάδας, ομαδικά παιχνίδια ή δημιουργήστε το δικό σας σενάριο για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Άριστη εξυπηρέτηση: Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό του Lasertron θα σας βοηθήσει σε όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια φανταστική εμπειρία. Θα σας παρέχουν τα απαραίτητα, θα σας εξηγήσουν τους κανόνες και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το τέλειο σενάριο παιχνιδιού για την ομάδα σας.

Είτε ψάχνετε για μια διασκεδαστική δραστηριότητα για ένα πάρτι γενεθλίων ή απλά θέλετε να βγείτε έξω με τους φίλους σας, το Lasertron είναι η τέλεια επιλογή. Κάντε κράτηση για το παιχνίδι σας και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη δράση!

*Απαιτείται κράτηση πριν την επίσκεψή σας.

ΙNFO: Ιωάννη Κορομία 26A, 1028 Καϊμακλί, Λευκωσία.
Τηλέφωνο: 96 00 71 00
Website: www.lasertroncy.com
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 17:00-22:00 & σαββατοκύριακο: 10:00-22:00.
Facebook: LaserTron
Ιnstagram: lasertron_cy

image 2.jpg

Melios
Ένας πολυχώρος που παρέχει τα πάντα για να περάσετε μια αξέχαστη, μοναδική και ξέγνοιαστη ημέρα ανάμεσα στη φύση, τα πουλιά και τα ζώα.

Μόλις μερικά χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πρωτεύουσας, ο Μέλιος είναι η πλέον ιδανικότερη λύση για στιγμές χαλάρωσης και απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους μας φίλους.

Από τα πρώτα κιόλας σας λεπτά στο χώρο, οι παλμοί πέφτουν και αρχίζετε να γίνεστε ένα με τη φύση, ηρεμώντας σώμα και πνεύμα, αγαλλιάζοντας σε μια όαση από ζώα, πουλιά, λίμνες, δέντρα, λουλούδια και αρωματικά φυτά υπό τις υπέροχες μελωδίες από τα κελαηδίσματα, τα ρυάκια και το θρόισμα των φύλλων.

image 1.JPG

Στον Μέλιο θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήστε κάθε λογής πουλιά και ζώα από τα πιο μικρά και σπάνια μέχρι τα πιο μεγάλα και παράξενα. Επίσης, είναι μια μοναδική ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά τους, αφού θα μπορείτε να τα πλησιάσετε σε απόσταση αναπνοής, να τα ταΐσετε και να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία παρέα με τους χαριτωμένους και παιχνιδιάρικους λεμούριους.

Εκτός από το να γνωρίσετε όλους τους φτερωτούς, δίποδους και τετράποδους φίλους, θα μπορείτε ακόμη να χαλαρώσετε στην καφετέρια, το εστιατόριο ή στους διάφορους χώρους πικνίκ που υπάρχουν κατά μήκος του χώρου, απολαμβάνοντας τον καφέ, το σνακ ή το γεύμα σας ενώ τα παιδιά σας διασκεδάζουν στον πλήρως εξοπλισμένο παιχνιδότοπο.

*Αν δείτε ελεύθερα ζώα να βολτάρουν, να περπατάνε μαζί σας και να σας κάνουν συντροφιά ενώ απολαμβάνεται το υπέροχο σνακ ή γεύμα σας, μην φοβηθείτε! Είναι όλα τόσο μα τόσο φιλικά και ναζιάρικα που δεν θα θέλετε να τα αποχωριστείτε!

ΙNFO: Κορίνθου 37, Αγίοι Τριμιθιάς, 2671 Λευκωσία.
Ο Μέλιος βρίσκεται μόλις 10΄ από το κέντρο της Λευκωσίας και 15΄ από την έξοδο Τσερίου ερχόμενοι από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσός/Λάρνακα – Λευκωσία.
Ωράριο λειτουργίας: Τρ-Κ 09.00-17.00 (χειμώνας) & 09.00-19.00 (καλοκαίρι).
Τηλέφωνα: 22 835920 & 99 418406.
Email: melios.petcenter@gmail.com
Είσοδος: 0-3 ετών (δωρέαν), 3-12 ετών (€3), 13+ ετών (€5) και ενήλικες (€5).
Facebook: meliosfp
Ιnstagram: melios.cy/
TikTok: @melios.cy

RECEPTION--.jpg

PUZZLE 3041 Escape Rooms Limassol
Τα escape rooms είναι η νέα τάση σε όλο τον κόσμο. Το PUZZLE 3041 Escape Rooms Limassol έκανε την εμφάνισή του το 2017, φέρνοντας μοναδικές εμπειρίες απόδρασης, δοκιμάζοντας τις δεξιότητες, αλλά και τη νοημοσύνη σας. Διαθέτει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες απόδρασης και σε συνδυασμό με τα έξυπνα σενάρια το καθιστούν μια κορυφαία επιλογή διασκέδασης! Το escape room είναι ένα ζωντανό, διαδραστικό παιχνίδι περιπέτειας με εύρος διάρκειας 60 και 90 λεπτών, ανάλογα με την επιλογή δωματίου. Ο ιδανικός αριθμός ατόμων είναι 2-6 άτομα. Οι ομάδες αυτές μπορούν να αποτελούνται από ζευγάρια, φίλους, οικογένειες αλλά και συνάδελφους, ηλικίας από 8 μέχρι και 90 χρονών(!).

Μαζί λοιπόν, με την ομάδα σας κλειδώνεστε μέσα στο δωμάτιο και ο game master σας λέει την ιστορία του δωματίου και τα ζητούμενα. Τότε, ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα. Τα δωμάτια αυτά είναι γεμάτα με κρυφά στοιχεία και παζλ, τα οποία πρέπει να εντοπίσετε και να συνδυάσετε κάποιες φορές προκειμένου να να βρείτε κάποιο κλειδί ή κάποιον κωδικό που ανοίγει ένα κουτί ή/και μία πόρτα για να περάσετε στο επόμενο μέρος του δωματίου ή για να πάρετε το επόμενο στοιχείο που χρειάζεστε. Για να γίνουν τα παραπάνω, θα πρέπει να συνεργαστείτε και να σκεφτείτε δημιουργικά με στόχο να αποδράσετε πριν λήξει ο χρόνος. Τότε, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε μία θέση στις κορυφαίες ομάδες που δραπέτευσαν από το δωμάτιο στον καλύτερο χρόνο και με λιγότερες βοήθειες.

Καθ' όλη τη διάρκεια της απόδρασης, ο game master παρακολουθεί και αν χρειαστεί θα σας δώσει μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσει. Στην πραγματικότητα όμως, η επιτυχία εξαρτάται από το πόσο καλά δουλεύετε σε ομάδα, αλλά και από το επίπεδο συγκέντρωσής σας. Τα δωμάτια διαφυγής έχουν σχεδιαστεί για να είναι προκλητικά, αλλά όχι ακατόρθωτα. Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να δραπετεύσετε εγκαίρως, o game master θα ξεκλειδώσει την πόρτα και μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις για να μάθετε τους λόγους που δεν καταφέρατε να δραπετεύσετε.

INSIDE ROOM--.jpg

Σήμερα το Puzzle 3041 προσφέρει 5 δωμάτια απόδρασης. Τα δωμάτια αποτελούνται από το "The Perfect Crime", "Release the Kraken" & "Harry Potter and the Philosopher's Stone", αλλά και για τους πιο τολμηρούς που μπορούν να παίξουν σε δωμάτια τρόμου είναι το "The Conjuring" & "The Ritual".

Επιπλέον, το Puzzle 3041 διοργανώνει πάρτι γενεθλίων για τους μικρούς του φίλους, στα οποία τα παιδιά μπορούν παίξουν όλα μαζί, να λύσουν γρίφους και να δραπετεύσουν. Μετά από το παιχνίδι, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για να καθίσουν, να απολαύσουν τους φαγητό και τη γενέθλια τούρτα. Αν μείνει λίγος χρόνος, τα παιδιά ψυχαγωγούνται με μουσική και χορό.

Επίσης, δημιουργήσαμε μια δραστηριότητα Team Building, για να δοκιμάσουμε τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητα της κάθε ομάδας. Έρευνες έχουν δείξει πως μία από τις κορυφαίες δραστηριότητες για εταιρείες και οργανισμούς είναι τα escape rooms, αφού σε άτομα που έχουν λάβει ήδη μέρος, έχει παρατηρηθεί αύξηση στη συνεργασία και την παραγωγικότητά τους.

Αν είστε δημιουργικοί, σας εγγυόμαστε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία! Προκαλούμε το μυαλό σας στο πιο διαδραστικό περιβάλλον που ανεβάζει την αδρεναλίνη. Η μόνη μας συμβουλή είναι κινηθείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, πριν τελειώσει ο χρόνος.

Ελάτε να αποδράσετε μαζί μας!

Διεύθυνση: Αθηνών 14-18, 3041 Λεμεσός.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Πεμ 17.00-21.00, Παρ 17.00-22.00, Σ 11.00-22.00 & Κ 11.00-21.00.
Τηλέφωνο: 25 013 284
Email: info@puzzle3041.com
Website: https://puzzle3041.com/
Instagram: puzzle3041_escaperoom_limassol
Facebook: Puzzle 3041 Escape Room Limassol

Photo 25-08-2023, 18 52 37.jpg

Restolake
Το Restolake είναι ένα καφεστιατόριο που βρίσκεται δίπλα από τον υγροβιότοπο της Ορόκλινης, με εύκολη πρόσβαση από τον αυτοκινητόδρομο και μόνο μερικά μέτρα από την παραλία.

Αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για οικογένειες, αφού ο ευρύχωρος παιδότοπος εξωτερικού χώρου που διαθέτει συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου και δύο φουσκωτά.

118388249_3318775374810873_8069339365372726368_n.jpg

Στο family friendly menu μπορείτε να συναντήσετε ποικίλα αγαπημένα πιάτα, όπως σπιτικές κοτομπουκιές, μπέργκερ, σαλάτες και φυσικά νοστιμότατες σπιτικές πίτσες που είναι και το signature dish του εστιατορίου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και οι τιμές του φαγητού και των ποτών παραμένουν πάντα λογικές, κάνοντάς το αγαπημένη επιλογή για απλές εξόδους αλλά και για διοργάνωση εκδηλώσεων όπως πάρτι γενεθλίων.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το μενού, τις προσφορές και τα events που διοργανώνονται θα βρείτε στη σελίδα του Restolake στο Facebook και στο Instagram.

INFO: Ορόκλινη, Λάρνακα.
Ωράριο λειτουργίας: Δ, Τετ, Παρ, Σ & Κ 10.00-22.00 (Τρ & Πεμ κλειστό)
Τηλέφωνο: 24 400654
Instagram: restolake
Facebook: restolake

PHOTO 1.jpg

Spacekids by Oriental
“Δεν έχει σημασία πόσα κεράκια σβήνεις αλλά οι αναμνήσεις που δημιουργούνται καθώς μεγαλώνεις”, αυτή είναι η κινητήριος δύναμη της ομάδας και της διεύθυνσης του παιδότοπου Spacekids στο Πλατύ Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.

Μοναδικός στόχος των ανθρώπων του Spacekids είναι να δημιουργήσουν ακριβώς στα παιδιά και στους γονείς αυτές τις όμορφες αναμνήσεις αφού ο χώρος χαρακτηρίζεται από τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της εστίασης, στην καθαριότητα αλλά κυρίως στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ο παιγνιδότοπος απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2-8 ετών ενώ υπάρχει χώρος για την απασχόληση παιδιών ηλικίας μικρότερης των 2 ετών. Τα προσφερόμενα εδέσματα και φαγητά, φτιαγμένα με μεράκι και σεβασμό προς τους πελάτες μας, με τα πιο αγνά υλικά αλλά και την πολύχρονη εμπειρία του ζαχαροπλαστείου Oriental και του Κτήματος Κουσιουμή θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς. Ειδικά τα μενού που προσφέρονται σχεδιάστηκαν αποκλειστικά λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των γονέων για ποιοτικό φαγητό αλλά και την απαίτηση των μικρών μας φίλων για νόστιμες λιχουδιές.

PHOTO 4.jpg

Ο παιγνιδότοπος Spacekids πέραν της διοργάνωσης αξέχαστων παιδικών πάρτυ γενεθλίων, στοχεύει στην όσο το δυνατό άρτια εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των παιδιών μας για ασφαλές παιγνίδι που να συνδυάζεται με γνώση υιοθετώντας πλήρως την αρχή «Νους υγιής εν σώματι υγιεί». Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το ρόφημά τους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον ενώ τα παιδιά τους θα απολαμβάνουν τη «διαστημική» περιπέτεια στα παιγνίδια του Spacekids πάντοτε με την επίβλεψη παιδονόμων. Ταυτόχρονα μέσω της Σχολής Γονέων και των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνονται στον χώρο, επιδιώκεται η προσφορά υπηρεσιών που συμβάλλουν στη δημιουργία γνώσης για σημαντικά θέματα της καθημερινότητάς μας.

Επισκεφθείτε το Spacekids για μια μοναδική εμπειρία για εσάς και τα παιδιά σας.

ΙNFO: Λεωφ. Κυρηνείας 99, Αγλαντζιά, Λευκωσία.
Τηλέφωνο: 22 270041
Website: https://spacekids.com.cy/el/
Email: info@spacekids.com.cy
Facebook: Spacekids by Oriental

volta2.jpg

VOLTA fun park
Εδώ θα κάνεις την πιο πιο διασκεδαστική VOLTA για παιχνίδι ώστε να χαλαρώσουν με διαδραστικά παιχνίδια λοιπόν, επιβάλλεται!

Στο εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο NEO PLAZA, στην Κοκκινοτριμιθιά, θα βρεις έναν ξεχωριστό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για μικρά και μεγάλα παιδιά, τα οποία μπορούν να διασκεδάζουν με ασφάλεια, στα πρωτοποριακά παιχνίδια σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ενώ εσύ πίνεις το καφεδάκι σου και απολαμβάνεις το φαγητό σου.

Πρόκειται για έναν πολυχώρο ψυχαγωγίας του οποίου οι δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 2-12 ετών χωρίς να σημαίνει ότι και πιο μικρά ή μεγάλα παιδιά δεν μπορούν να απασχοληθούν εδώ. Ο εσωτερικός χώρος καλύπτει έκταση περίπου 600 τ.μ και  περιλαμβάνει μία μεγάλη και εντυπωσιακή παιχνιδοκατασκευή με διαδραστικό προτζέκτορα περίπου 300 τ.μ καθώς και τον χώρο της εστίασης με σεφ η οποία φροντίζει την ποιότητα των γευμάτων που προσφέρονται στο χώρο. Ο εξωτερικός χώρος περίπου 2.000 τ.μ περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως τραμπολίνο, Bungee dome, θεματικά φουσκωτά, baby kart και baby boats καθώς και άπλετο χώρο για να απολαμβάνουν οι γονείς ή οι συνοδοί των παιδιών μας την παραμονή τους στο χώρο μας.

Πιο συγκεκριμένα, στο VOLTA θα βρεις παραμυθένια κάστρα, ζούγκλες για ατελείωτες ώρες εξερεύνησης, τραμπολίνο για διασκέδαση στα ύψη, baby kart και αυτοκίνητα για μελλοντικούς οδηγούς και baby boats για μικρούς καπετάνιους. Ναι, θα παίξεις με όλα αυτά και ακόμη περισσότερα!

Οι γονείς που βρίσκονται στον χώρο είναι συνεχώς ενήμεροι για το τι κάνουν τα παιδιά τους, αφού χρειάζεται επιβεβαίωση από τους ίδιους για να μπουν σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει συνοδός για παιδάκια με ειδικές ικανότητες, μιας και όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι και στην καλύτερη VOLTA της ζωής τους!

volta3.jpg

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το VOLTA δεν προσφέρει μόνο ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στα παιδιά, αλλά προωθεί ταυτόχρονα δραστηριότητες οι οποίες βοηθούν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως ο προτζέκτορας ο οποίος βοηθά στη σκέψη και στη δημιουργία και το τραμπολίνο το οποίο συμβάλλει στην εκγύμναση του σώματος. Όλες οι δραστηριότητές του έχουν βασικό κριτήριο την κοινωνικοποίηση του παιδιού μέσα από το παιχνίδι είτε σε ομαδικά παιχνίδια είτε σε διοργάνωση εκδηλώσεων.

Επιπλέον, στο υπέροχο αυτό πάρκο μάθε ότι μπορείς να οργανώσεις μαζί με την έμπειρη ομάδα το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σου, καλύπτοντας τις ανάγκες της κάθε οικογένειας.

Τέλος, εξαιρετικά σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι στο Volta πολύ σημαντική είναι και η καθαριότητα, η οποία ελέγχεται καθημερινά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να διασφαλίζεται η υγιεινή όλων στο χώρο, τόσο του προσωπικού όσο και των επισκεπτών, καθώς επίσης και ασφάλεια που παρέχεται από το κατάστημα καθώς όλα τα παιχνίδια είναι πιστοποιημένα και συντηρούνται κάθε εβδομάδα από το τεχνικό προσωπικό.

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές της ζωής μας, γι’ αυτό αξίζει να τους χαρίζουμε VOLTA γεμάτη με δραστηριότητες και παιχνίδια!

ΙNFO: Γρηγόρη Αυξεντίου 135, Κοκκινοτριμιθιά, επ. Λευκωσίας.
Τηλέφωνο: 96548500
Website: https://neoplaza.com.cy/shops/volta/
Email: info@voltafuntown.com.cy
Facebook: Volta Cyprus 
Ιnstagram: volta_cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close